flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

07 грудня 2017 року відбувся День відкритих дверей у Богуславському районному суді Київської області

11 грудня 2017, 08:46

На виконання  Указу Президента України від 08 грудня 2008 р. № 1149 «Про всеукраїнський тиждень права» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року №579-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права» Богуславським районним судом Київської області 07 грудня  2017 року проведено «День відкритих дверей» для учнів 9-го класу Богуславського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія».

Метою заходу є підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти школярів, набуття ними необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, популяризації роботи суду, підвищення рівня суспільної довіри до суду та професійного орієнтування учнівської молоді.

       Про проведення даного заходу судом проінформовано громадськість шляхом поміщення відповідного оголошення на офіційній веб-сторінці Богуславського районного суду та сторінці суду в мережі Facebook.

Під час зустрічі керівник апарату суду Шрамко Лариса розповіла учням про організацію діяльності суду та про правила поведінки, перебування в суді.

Секретар суду Дроваль Людмила ознайомила учнів з роботою автоматизованої системи документообігу суду, стадіях проходження справи в суді, втіленням проекту Державної судової адміністрації України "Електронний суд", посадовими обов'язками працівників апарату суду, функціонуванням веб-сторінки суду, участю присяжних у здійсненні судочинства.

Під час зустрічі було проведено екскурсію приміщенням суду, а саме учні відвідали робочі кабінети, зали судових засідань, кабінети канцелярії суду, архіву, оглянули інформаційні стенди, що містять необхідну інформацію для громадян, учасників судового процесу.

Сподіваємось, що час, проведений в Богуславському районному суді, сприятиме формуванню в молодого покоління поваги до права та до суду!