flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Сухомлина Віктора Миколайовича

22 лютого 2018, 16:31

В провадженні судді Богуславського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом Підлубної Наталії Миколаївни до Сухомлина Віктора Миколайовича про стягнення заборгованості по аліментах та неустойки(пені).

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Богуславський районний суд Київської області викликає відповідача Сухомлина Віктора Миколайовича, 28 квітня 1968 року народження, зареєстрованого за адресою: вул.Миколаївська, 138-А, кВ. 20, м. Богуслав, Київської області в судове засідання, яке відбудеться 27 лютого 2018 року об 11 годині 00 хвилин. Явка до суду обов’язкова! При собі необхідно мати паспорт або документ, який посвідчує особу.

Слухання цивільної справи відбудеться в приміщенні Богуславського районного суду Київської області за адресою: Київська область, м. Богуслав, вул. Франка, 29-А, під головуванням судді Корбута В.М.

У разі неявки відповідача до суду, оголошення вважається належним повідомленням, а справу буде розглянуто у його відсутності за наявними у справі доказами.

 

Суддя:                                                                                 В.М. Корбут