flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду представника товариства з обмеженою відповідальністю "Спеціалізоване підприємство "Юстиція"

19 лютого 2018, 11:54

Оголошення про виклик до суду

                            

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Богуславський районний суд Київської області викликає представника товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване підприємство «Юстиція», місцезнаходження юридичної особи: 04080, м. Київ, Шевченківський район, вул. Дмитрівська, будинок 18/24, як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, в судове засідання в цивільній справі № 358/671/16-ц за позовом Коломійця Миколи Пилиповича до Шкарупи Сергія Борисовича та Богуславського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального  управління юстиції у Київській області, треті особи що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Богуславська районна державна нотаріальна контора, Коломієць Надія Михайлівна, ПАТ «Державний ощадний банк України», відділ державної реєстрації Богуславської районної державної адміністрації, товариство з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване підприємство «Юстиція», про визнання незаконним та скасування акту державного виконавця про проведення прилюдних торгів, визнання недійсним та скасування свідоцтва про придбання з прилюдних торгів,  скасування державної реєстрації права власності.

Судове засідання відбудеться 05 березня 2018 року о 14 годині 30 хвилин у приміщенні суду за адресою: Київська область, м.Богуслав, вул. І.Франка, 29а.

Явка до суду є обов'язковою. В разі неявки, справу буде розглянуто за Вашої відсутності.

 

            Суддя                                                                                                                       М.Б.Тітов