flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо порядку роботи з електронними повідомленнями, які надходять на офіційну адресу електронної пошти суду та містять у собі посилання на невідомі для суду документи

23 серпня 2023, 11:14
Хочемо вас поінформувати щодо порядку роботи з електронними повідомленнями, які надходять на офіційну адресу електронної пошти суду та містять у собі посилання на невідомі для суду документи.
 
Відповідно до пункту 111 розділу V «Перехідні положення» Положення про порядок функціонування окремих підсистем (модулів) ЄСІТС затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя до початку функціонування всіх підсистем (модулів) ЄСІТС процесуальні та інші документи можуть подаватися до суду в електронній формі з використанням адреси електронної пошти, засвідчені кваліфікованим електронним підписом.
 
Тобто, учасники судового процесу мають надсилати на офіційну адресу електронної пошти суду засвідчені КЕП документи в електронній формі, а не посилання на такі документи.
 
Цей крок є частиною нашої постійної роботи над вдосконаленням та спрощенням процесів, пов'язаних з електронним поданням документів, що допоможе забезпечити ефективну взаємодію з нашим судом
 
За повідомленням Електронного суду